Vinna är inte huvesaken- utan att strö salt i såren på "the loser"

Hjälp vad jag garvade när jag hörde det... har aldirg tänkt på en seger på det viset! Men från och med nu ska jag ta segern med en nypa salt åt förloraren! Verkar mycket roligare!

Igår  pyntade jag lägenhet HJÄLP va jag pyntade...åh det blir så fint! juligt lixom! ska ut i skogen och låna lite granris på obestämd tid på torsdag tror jag... hmmm undra vart det växer granar i  Grimsta skogen?! Nån?

Nu måste jag stryka julgardinerna sen är vi typ redo för julen här hemma... bara granen och riset som saknas!

Lyx till lågpris

Helt mysko dag igår... Började med att man sov för länge som vanligt och Matte som skulle till stan och shoppa drog så fort han var klar...själv låg jag i sängen och kände mig lite tröd för jag fattade inte riktigt vad som hände... han va bara borta helt plötsligt...Efter en timme ringde en besviken Matte, ingen shopping fel på storlekarna...
Vi besstämde att vi skulle ses i centrum och jag började göra mig klar.
 
Väl uppe i centrum slöt vi upp men Maria (Mattes syster) och in på Ticket skuttade vi. Har varit lite, inte orolig, men jag har inte kännt mig delaktig i det här med resan. Inte att resa bort med dom det har jag bara sett fram emot, men dom har en utstyckad ideé hur dom vill ha sin semester och den stämmer inte riktigt överens med mina tankar om hur jag vill ha min semester. Sen har det väl att göra med att jag redan från börja inte har velat åka till Lanzarote i feb/mars när det inte är så varm där och man kan inte bada i havet och är poolen inte uppvärmd så kommer det typ inte att gå att bada i den iaf... Det är för mycket sällskapsresan känslan över hela grejjen
                                                                           image34

Första resultatet blev att vi skulle åka till ett hotell Cinco Plazas. Har inge större åsikter om det mer än att det saknade uppvärmd pool. brr. Prislappen skulle hamna på 5500 typ en funkar för ett okej ställe men inte mer. Vi bokade in oss alla 9. Inger och gunnar, Maria, Anders, Siri och Elsa, Matte Jag och Kattis  Hon gjorde en prel bokning och skrev ut papper som vi fick med oss och var vi nöjda. När vi satte oss för att käka jag och Matte plockade vi fram lappen. 
Då hade priset stigit, MASSA TILLLÄGG, 6800!! För mycket pengar för min toma plånbok.
För det ska med fick pengar och mat pengar. Närmare 8 tusen för en resa till ett sånt ställe. Nej tack!
Jag tog beslutet att jag inte skulle åka med, för mycke pengar helt enkelt. Strax efter hade även Matte och Kattis hoppat av. Samma anledning!
Lite besvikelse men med känslan av att ha fattat rätt beslut.

Vi gick hem och började söka på andra resor till Egyten. Dit jag ville åka... Då var den där....
 1 vecka all inclusive på 4-stjärnigt hotell
inklussive alla dessa tillägg som tillkommer så som tranfer, flygtillägg, visum och avbeställningskydd 5600:-   Som hittat, lite strul på vägen och att resan plötsligt var spårlöst försvunnen och helt plötsligt var tillbax så bokade vi in 4 pesoner till Hurghada den 2 feb (Camilla och Kattis ska med, Matte syrror)
Nu känns det så jäkla bra! Vet att det inte är någon super värme och att det är låg säsong men 22-25 grade och 20 i vattnet tycker vi är helt okej  
 image35

 

LusseKissar med taskig attityd till efterrätt

Idag har matte och jag "lekt" föräldrar. eller snarare vi har varit barnvakt till Elsa. Våran "hemliga" plan (som inte längre var hemlig, för att nån helt annan hade skvallrat för Elsa dagen innan va vi skulle göra. Irriterande, förvånande och ett varför?! Men men gjort  är gjort) för dagen var att vi skulle baka lussekatter. Det gick väl bra förutom att jag glömde pensla dem små bullarna på plåt nr 1. Stressad hmm nja kanske. Fel blev det iaf men bara på 1 av 2,  När vi inte satt i högar av mjöl och knådade så spelade vi Buzz Jungelparty. Elsa tyckte att det var roligt när hon fick vinna annars så tyckte hon inte alls att det var roligt och ville byta spel.... Nog om detta

Vid 14.10 blev jag hämtad av Walli. Dax för match igen mot Ormsta denna gång... jag vet inte va jag ska säga?!
Tempot var lite högre än det brukar och tjejejrna kämpade ända tills Ormsta gjorde mål eller 2 mål. Då tappade Tjejerna huvet med mer än 2 perioder kvar! En jävligt dålig grejej som händer alltförofta nu förtiden. Visst har det hänt förut men nu är det mer vanligt än ovanligt att det händer. Det måste bort!
Alla och jag menar vekligen ALLA måste ta sitt förbannade ansvar att peppa upp varandra och höja nivån istället för att sluta lira och sura. Slå me klubban i isen/sargen/båset eller bara åka för sig själv och inte allas bry sig om att och hur det påverkar laget NEGATIVT. Blir skitförbannad, för vi förlorar matcher pågrund av det! Ta en funderare ni tjejer i laget som läser min blogg tycker att det är och börja förändra om du tycker att det känns "fel" 

7-0 till ormsta blev det för övrigt....
 

RSS 2.0