Lat eller bara haft annat för mig?!

Hmm ja det kan man ju fråga sig kanske en liten kombination?!

Matte är ju äntligen hemma igen och han har tagit mycket av min tid!!! Och den har han fyllt med massa kärlek, glädje och omvårdnad. Han verkar ha haft det helt underbart där nere eller där borta kanske man ska säga. Mycket dans musik och värme. Avis som bara den! Och han har förvandlats till en liten lakritstomte och skaffat sig en världskarta på ryggen ;p 



Ja va har jag mer gjort under veckan?! hmm jag har jobbat efter en helt underbar veckas semester, helt kaosigt på jobbet! 4 personal borta och vi har varit 3 personal + en "plusjobbare" på 97 barn!!! Jobbigt!
Men "tur" för mig fick jag feber på onsdag kväll och har varit hemma idag och ska va hemma i morgon!
Tack och lov för nu är dom bara 2 ordinarie!
Arbetsmoralen e nere på noll men det blir kanske så när man inte trivs..?!

I morgon om feber inte dödar mig ska jag shoppa lite eller Matte ska shoppa och jag ska vara smakråd=) Sa bli trevligt

På hockey fronten då!
Japp nu var säsongen slut och vi kom på en andraplats! Jävlar!!
Känns inte bra att tappa 2 viktiga poäng mot 2 "piss" lag tack och lov var det inte därför vi inte vann då hade jag och några till i laget nog gått och dött på riktigt... nu e vi nog bara halvdöda!
Körde ett litet avslutnings "hockey snack" igår och det ska ske förändringar på våran bekvämlighets front om vi ska  få behålla coach!!

1. 3-5 nya spelare
2. Lägga manken till och fixa nya sponsorer och "kontakter"
3.  Att vi ska bli det fysiskt starkaste laget i "tvåan" till nästa säsong

Så nu är det bara att släppa det fasta greppet om chipsskålen och ut och kuta
I övrigt var det ett bra möte med mycket fnitter och så som vanligt men vi avslutade det med ett sorligt farväl av vårat omklädningsrum, Amen (haha)

slut för nu


näst sista dagen

Nu är det nära, så nära!
Han är i stortsätt redan på gång hem! Och han så välkommen!
Om jag älskade honom innan han åkte så är det ingenting emot hur jag älskar honom nu!
Han upptar mina tankar nonstopp och en bild av honom på min näthinna får mitt hjärta att nästan hoppa ur kroppen på mig!
Den känslan går nog inte att beskriva för någon annan, man måste ha upplevt de själv för att man ska förstå.  Hoppas av hela mitt hjärta att han haft den mest underbara och fantastiska resa man kan genomföra. Att han har träffat massa nya människor med en hel hög av spännande värderingar och tankar, verkligen skaffat sig vänner för livet!En sån här resa gör man nog bara en gång i livet! Och jag unnar honom var ända minut av den.Men nu vill jag att han kommer hem och öppnar sin stora famn, omfamna mig, hålla om mig och bara står så nära mig att jag kan känna hans underbara doft och hans makalösa närvaro i mitt liv. Åter fylla min ?Matte mätare? till brädden och låta den rinna över?

Jag älskar dig Jan Mattias Söderström
du är mitt allt
dagen före i dag
idag
och
dagen efter idag  

Lite om mitt liv, inte bara mina känslor. Idag var det tjej dag igen. Började lite kaosartat (som vanligt) Skulle möta Nanna med Fridh och Robert vid pizzerian. Nanna va där och vi var där men vi såg inte varandra! Lite blinda kanske?!
Men det löste sig efter lite irritation och upphämtning av telefoner? Mot ishallen var det vi skulle. Allmänheten!!!Glassade runt där i 2 timmar på blodigt allvar och efter ett krossat plexiglas (inte av oss) och massa knorr in magen drog vi till grillen. Jammi hamburge tallrik Sen tog jag med Nanna på hemligt uppdrag? ja fixade det! Jag e bra ja!
Tack vare Nanna   Hem en snabbis och göra inte nått och vidare iväg på jorden sunkigase rulle ?Allt om min buske?Och nu sitter jag här och väntar på John Blund? 

RSS 2.0