Sammanfattning

Så nu ska ja avsluta min blogg om våran resa.

 

Söndagen började tidigt 05.15 närmare bestämt med ett speciellt uppdrag där av den tidiga timmen, men ”mission NOT completed” ! Det är allt jag har att säga om oss fem ”score sugna” tjejer i en mörk korridor…

 

Vid 06.00 uppställning på gården för dagens första och lätta fyspass… Nästan alla var där i tid… ;)

Lite lätt joggig och massa gäsp sen var vi i form. Äntligen dax för frukost. Magen hade gjort mig uppmärksammad på dess existens genom ett lätt illamående så Pumpan bjöd på en banan *mums*

 

Frukost, in packning i bussen sen iväg mot Sudret och dagens match!

 

Vinst med 2-0 och så blev jag utsedd till matchens lirare som i övrigt inte kändes så bra i och med att ja inte kände mig helt i form och tyckte inte att jag gjorde det jag borde ute på isen. Men man tackar…

 

Resan hem svullade vi allt för mycket godis och glass! Och illamåendet kom som ett brev på posten. Men efter lite terrorisering från vår sida mot båtens resenärer med ”blåtanden” på och slutklämmen mot ”stååker offer” Pumpan, så glömde man det snabbt. Pumpan är för övrigt inte mitt ”stååker offer” längre utan hon tycker om mig på riktigt! Visst?! 

Den här resan har fört oss i laget närmare varandra mycket närmare och gett dom ”nya” i laget en gratis skjuts rakt in i smeten och det tackar vi för!!

  

Veckan som har gått

 

Matte är så saknad och efterlängtad att ja knappt tror att det är möjligt att sakna någon så mycket som jag gör just nu! Tur att jag har massa underbara människor runt omkring mig som upptar mina tankar med massa annat, annars hade jag nog avlidigt :p

Men ”lite” disträ har jag varit en plånbok och min älskade mobil är borta på loppet av 3 dagar *skäms*

Men med jakt på en busschaufför och en självrisk på 500 så har ja ”fått” en ny mobil och tillbacka min plånbok. Men alla nummer och sms sen 2002 är ju borta! (Men jag har kvar mitt gamla nummer så gör mig en tjänst hör av dig med ditt nr så jag får tillbaka så många som möjligt)

 

I söndags var vi i Norrköping och spelade mot Peking Pumas eller så heter dom inte längre men ja säger inget så har ja inget sagt om det namnet men de passar på folk som gnäller sig igenom 3 perioder. Vinst med 6-0 och jag om ja får skryta (om inte, läs inte nästa mening) så höjde jag mitt målsnitt med *räknar* 1.07 mål per match eller 1.57 poäng per match *stolt*

 

Färdig skrytigt!

 

I måndags kom tjejerna eller 5 tjejer från laget över och glodde på film och slagga över… haha 5 st i en dubbelsäng *goooosigt*

Mycket fnitter och en Nanna som fick hysterisk fnitternojja halv 2 på natten eller nått. Smarrig pizza och gott godig och många hemlisar hehe=)

 

I övrigt har det inte hänt så mycket! Har semester och den spenderar jag genom att göra precis vad jag vill!

 

Over and out….


Resan del lI

I will not make the same mistakes that you did
I will not let myself cause my heart so much misery
I will not break the way you did
You fell so hard
I've learned the hard way, to never let it get that far...
 
Till dessa ljuvliga toner började vi våran dag i stuga 7. Ett snabbt skutt ur sängen och några snabba morgon gympa övningar så var man i tok bra form.
Öppnade dörren och klev ut i tro det eller ej, vårluften! Japp det är sant. Våren är på G, på Gotland i alla fall.
Haha och när man kollade sig lite omkring såg det inte alls ut som när vi kom i mörkret 100 meter från våran stuga låg ett "mega" hus som man inte hade sett röken av, i övrigt så var det skog, skog och grannstugor.

Frukost. Fil, gröt (god), flingor och bröd för 55 spänn, toppen...
Efter frullen så var det dax för "möte"
- Vilka vill åka och se Sudret - Skogsbo?
I stort sett hela laget ville det.
Sagt och gjort mot hallen begav vi oss.
När vi anlände efter strul med att samla ihop oss och lite gos i Hinzans bil (blinkar till Pumpan, mitt stååker offer) så hade Skogsbo tagit ledningen men 1-0 precis som vi hade tippat i våran bil! Tempot var dåligt och Skogsbo glimmade inte alls. Snarare Sudred som hade lite guldkant.
Efter 3 perioder, 1 chokladboll, 1 powerade och en Colarem stod det 4-1 till Skogsborna! Tyvärr, ingen!
Med kurrande magar bar det av mot Visby igen och MAT. Panerad fisk och potatis ingen höjdare men det dög allt. Efter att ha svullat i sig allt så tog vi en sväng in på Ica för att handla kvälls mat.

Tänk dig 10 tjejer storma in men en rallybils vagn och ska försöka komma överens om vad som ska ätas och vad som ska vara i! Haha kaosigt skoj! Men vi löste det och fick i hopp en pastasallad (utan blad sorry Hinzan du är ner röstad) Bara hem och choppa grönsaker. Men innan det hade vi tid för våran favorit lek!

Skriv komplimanger på en lapp och låt någon annan dra den ur lådan, påsen eller va nu alla lappar ligger i sen får den personen ge den lappen till den personen den passar bäst på! hajjar ni?
Sen får man sätta upp lapparna i omklädningsrummet så alla kan se dom!! Ja fick, Lagets röda råd (fast det var i en annan lek) alltid glad, lagets bonka bäver som förövrigt har fått en ny text och lite annat skoj.

Förra
Man bonkar bäver i Borås, får sig ett nyp i Allingås.
Man får flott på skinnespiken i Arvika, man pippar i Karlskoga
Å man gökar ut i Flen, å i Pite har man bara ta’t en fika

Nya
Man bonkar bäver i Borås, får sig ett nyp i Allingås.
Man får flott på skinnespiken i Arvika, man pippar i Karlskoga
Å man gökar ut i Flen, å PÅ GOTLAND HAR MAN BARA KRAMAT RAUKAR

Efter maten började LekSkäggis dra igång massa skojjiga lekar, ja nämner inte att vi "kollade" på schlager, där alla tjejer utan våran kära nyblivna fotograf som helt plötsligt va tvungen att fota massor! Pumpan....I say no more...

Släckta och sovandes innan 23.00 Match sömn är viktig!!


    Från sängen till pose
    Wallin Skäggis och Virre
     En jätte rolig lek

   Massa mat till massa tjejer

Rätt många av tjejerna

Rått många av tjejerna        
Skäggis
Fridh
Hinzan
Nanna
Ida
Wallin
Beccis


Jag
Pumpan
Härlin
Nanna

Resan

Gotland 16-18 februari

 

Så mycket som har hänt och så mycket som jag vill berätta, få ur mig…

 

Efter att jag samlat mig i fredags fick jag ihop en ”liten” resväska med som vanligt alldeles för mycket kläder och onödiga saker. (Kan ju komma att behövas, eller?!) Mamma kom över en sväng och skulle hämta nycklar till lägenheten så hon kunde ”vattna” katterna över helgen. Kaffe och lite pepparkakor stod det på menyn efter att jag hade lärt henne allt nödvändigt om msn med hjälp av men bror och min ”bror”- min Beccis (måste bara berätta lite om henne)


Denna fantastiska ”lilla” tjej som ramlade in i mitt liv i somras som en frisk fläkt trots den något stela starten med ett tårtbak;).  Hon är alltid där, lyssnar och engagerar sig, vare sig det är långdistans maraton i att prata i telefon om egentligen ingenting eller världens gosigaste kram med ett ”Hur e d Carro”? Dessa egenskaper hon har hittar man inte hos många och hon kommer för alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. Visst broschan?!

 

Efter att morsan dragit hade jag några minuter för mig själv eller kanske närmare bestämt med ”alla” resfebriga lagkamrater. Sen var det dags att dra, Anders plockade upp mig på parkeringen och så bar det av till Nynäshamn efter ett ”snabbare” stopp hos Fridh.

 

Efter en lång och rätt ointressant bilresa kom vi fram till Nynäs och vilka möttes man av om inte våra värsta rivaler, Skogsbo. Inte nog med att vi skulle åka samma båt, rederiet hade bokat oss på samma platser. Morr… Men det löste sig dom fick flytta på sig, så klart!

 

Resan började nu på allvar… Weei!!

Massa fnitter, flams och trams som vanligt när vi får fritid tillsammans, inget jätte speciellt hände väl sådär men d va skoj. Riktigt skoj!

Väl på Gotland fick vi inte plats på bussen som skulle ta oss till våra stugor, så vi fick vänta. Ingen skada skedd! Hockey i ankomsthallen ar ju alltid uppskattat…

Vi infann oss i ”Rävlyan” runt 00 så d va inte mycket annat att göra än att bädda och gå och lägga sig. Men vem hade sagt något om att sova?! Inte våran stuga i alla fall. Vi släkte och somnade någon gång runt 3, rätt ok ändå för att vara första natten tillsammans…

 

To be continue  


Början

Hallå!
Så va d dax för nummer 1...
 Det där me att skriva har aldrig varit något för mig,
men nångång måste man ju börja så jag tänkte att ja skulle börja här.


Och hur börjar man då skriva om sitt eget liv, sina egna tankar och funderingar?
-skriva d man tänker, det som bara poppar upp i skallen på en
Det skulle bara bli en obegripligt sörja me ord, obegriplig både för dig, mig och alla andra,
 så lite ordning måste man kanske ha
Börjar genom att göra d lätt för mig...

Min dag
Började alldeles för tidig och 03.10 gjorde min väckarklocka allt för att  ja skulle uppmärksamma den, om så bara för några 100 delar av en sekund, med en klockren knock-out... Men d fanns inget annat att göra trotts dom få timmars sömn man hade fått, det var bara att lyda order och kravla sig ur sängen. Men först måste ja erkänna att ja rullade över till andra sidan och gosade in mig i MM. Min Matte, sista minuterna, bara 1 minut till innan vi var tvungna att kliva upp- Taxin väntar inte och väntar den blir det lite extra dyrt.

Vi käkade den förberedda frukosten och drack kaffe. Vi sa inte så mycke, satt mest och titta på varandra och njöt av varandras närvaro och våran samvaro.
30 minuter kvar, sen skulle bilen komma och köra Matte till  Arlanda till första anhalten av tre innan han skulle landa på Jamaica
Jag följde honom ner till taxin packade in grejjerna...
Han öppnade sin stora famn och ja försvann in i den, drog in alla hans dofter och önskade i mitt inre att vi alltid skulle stå såhär...En kyss... sen var han borta.

Jag omfamnades direkt av något slags dimmig overklig existens, autopiloten kopplades på.
Tog mig upp till lägenheten, tvättade, städade, vek kläder och diskade utan att riktigt tänka på vad jag gjorde.
Vid 06 gick jag och la mig igen, läste, läste och läste. Slumrade till och vid 11 ringde telefonen - Okänd Id. Hann inte svara.
Gjorde inget speciellt och gör fortfarande inget speciellt, fast jag borde packa...

Gotland here We come

Laget drar till Visby idag och e borta hela helgen.
Tur d.
Underbarare människor får man leta efter, det är något speciellt med att vara en del i ett team.
Alla så olika men har
Samma mål  
samma vilja  
 Och vill nå bästa resultat

Synkroniserade parasiter kanske man skulle kunna kalla oss?!

Nu är det dax att samla tankarna innan livet springer ifrån mig 

....


RSS 2.0