Im in love-Smoki Du har tagit en bit av mitt hjärta

Igår blev jag bjuden på lunch av Kattis och vågade mig på den asiatiska buffen! Trevligt sällskap och god mat kan det bli bättre?! Troligtvis inte =) Efte lunchen tog vi en tripp in på Lagerhouse och kollade på lite allt mojligt onödigt bra som man kan tänkas behöva! Kaffe och tjyvkikning på massa söta katter runt om på katthemmen i "stockholm".
image32
Carro förälskade sig djupt i Smoki

Men jag har redan 2 katter och 1 karl. Och dom är ju helt fantstiska så jag klarar mig utan problem.
Kattis blev utvald av Ronja 5år. (hon, Ronja vägrade hälsa på mig) Strök sig och gosade järnet med henne. Med det var inte riktigt vad Kattis hade tänkt sig, med det var däremot "storClas" "LillClas" och "Mittemellan" Långhåriga små 8veckors bebisar. Kröp senare fram att den hade vuxit upp utan mamma och då bör man ju tänka både en och två gånger extra på allt vad det kan innebära. Men jag hoppas verkligen att hon hittar 2 sötkissar snart!

När jag kom hem sen på kvällen trodde jag att jag skulle gå av rakt överknät! Svullnare än dagen innan och brännande hett. Lite snyftningar och gnäll och en tillsägelse från mamma att ringa och fråga om det ska vara sådär som det är nu...sen hoppade jag in i duschen och gnälde lite mer...(måste kanske sluta gnälla?) Byggde ett "litet" berg av kuddar i sängen så att benet skulle ligga högt och där har jag typ legat sen igår och kollat på film. Så nu känns det lite bättre.
Ska snart gå till centrum och handla mat och kanske 1 och annan öl pappa skickade ett snällt bidrag till middag och några öl! Uppskattas verkligen! Tack=) 

Oturen kommer med mig...tydligen

Jahaja så har man blivit toksågad. "Carro det är ditt fel att vi förlorar" "Vi torskar bara när du är med och kollar" "Du för otur med dig"
Nehä passar det inte så behöver jag inte komma och kolla! Fine whit me! Ni suger ändå! Skitungar....

Igår fotade jag mitt knä! Bläää jag undrar vems knä som jag har fått låna?! Det ser inte ut som mitt i alla fall!
Vill du inte se så blunda... Nu                       image31
Ser ni plåstret? Under där så sitter det en ca 3cm lång tråd! Vill ni inte veta snusk historien så sluta läsa

Var hos en sköterska igår för att plocka bort stygnen som sticker ut ur de tre hålen. I mina informations papper så står det " i vissa fall kan det sitta stygn, dem går du och tar bort på vårdcentralen efter 7 dagar."
(Så när det sticker ut trådar ur hålen så inbillar jag mig iaf att det är stygn) Sagt och gjort och jag beger mig till vårdcentralen. Hoppar upp på britsen och hon, sköterskan, kommer med pincett. (Självklart studerar jag vad hon gör) Hon börjar dra i tråden och ur knät kommer ca 2 cm tråd sen tar det stopp och jag känner att det "sprattlar" inne i knät.  (ungefär där tappar jag kollen på vad som är upp och ner och vart jag är någonstans) Sköterskan: Lägg dig ner.... Är du säker på att det här är ett stygn?! (hor kan hon fråga mig?! Jag är inte doktor och jag sov under operationen)  
Blek Carro: Inte vet jag?! Det är ju en tråd iaf.
Sköterskan: Vänta här jag måste hämta en kollega
......Är det här ett stygn?! (till sköterska 2)
Sköterska 2: Åhh nej! Det där ska man inte röra! Det ska kroppen "äta upp" själv. Det där sitter fast  inne i knät och gör bara skit ont om man drar i! *leende*
Sköterska: (Drar lite i tråden igen)
Carro: Gnyr och vrider sig av smärta
Sköterska: (Glatt) Då sätter vi plåster
Carro: (Tänker) Kan man få ett bokmärke nu?bara ett?! Snälla

Resultat: Jag har ca 3 cm tråd som hänger ut ur mitt knä och påminner lite om en spratteldocka
 
Så Nu kan ni titta igen
För er som är lite känsliga hade jag inget att berätta förutom att G/T spöade oss med 3-0

vilken jäkla natt!!!

Hjälp va illa jag har sovit inatt!! eller sovit och sovit. Har leget och vänt och vridit på mig hela natten. Haft blixtrade smärtor i knät, hjärtklappning och svettningar. Av medicinen?! Fick ta en extra tablett för att jag skulle sluta stöna så fort jag rörde på mig. Fattar inte varför det blir så?! kanske kan det vara sjukgymnastiken som jag körde igår?!Nån form av träningsvärk/töjningsvärk?! Jag vet inte riktigt!! Ska strax gå iväg och plocka stygnen så då kanske jag kan fråga om jag kan få lite mildare piller... blir ju snor dyrt om jag ska gå och köpa 10 pack på apoteket. Man får se!

KROSSAAAAA!!!
Idag är det Hkh-G/T
Ska bli så skönt att se mina tjejer köra över G/T, verkligen krossa dem.
Allt som behövs är att tjejerna håller nerverna på plats så kommer det gå tokbra!
image28
Attitude changes everything

Massa flätor

Hittade den här bilden på min snygga bror!
image26

kolla flätorna!!!! Hade sån Jäkla kramp i händena eter alla dem!! Men dem va coola när vi va ute då frös dem och stog rätt upp och ut

Tråd ur knät

Okej idag har jag tagit bort alla plåsterlappar! Blää va vidrigt det var, till en början. Illamående och blodtappning från hjärnan medans jag försökte ta bort ihopplappnings lapparna. Sen såg jag det....och började asa flabba 3 stycken  cm små snitt! Va fan gnälde jag om?! 
När jag drog bort den sista lappen så började det blöda. Sen Såg jag nått konstigt, en tråd!!!! Ja jag vet det är ett stygn som jag måste gå och ta bort. Kollade närmare på de andra 2 hålen och såg att det sitter trådar i dem oxå. Provade att dra lite i dem men det ville inte lossna bara huden som lyfter på sig BLÄÄ. Så nu har jag nått att göra i morgon! I övrigt så är knät aldeles för stort för sitt eget bästa och det smärtar, när man rör vid det så känns det jätte konstigt de lixom pirrar och man känner inte riktigt att man tar på sig själ, mysko!
 
Idag fick jag även besök och Fia och Kim. Söade dem typ alla gånger i Buzz, roligt!! Sen åkte Kim iväg och köpte subbisar Mycket gott! Tack sä mycket för maten!
Sen ringde Elin Hon hade läst mitt program, hon tyckte att det såg "proffsigt" ut! Känner mig riktigt nöjd och stolt över det hela! Här även en "åtgärds planer" till dem olika grupperna! Kanske kan bli ett företag i framtiden...?! Får köra med mina test piloter och se om det funkar! Bär tydligen på ansvaret om Elin går ner i vikt eller inte. Mohaha hon kommer att rasa om hon kör mitt program hela vägen fullt ut!!! Lovar

I morgon så kommer jag att städa lägenheten för den är lite dammig så det behövs!

Skickar en liten tanke till Millan oxå tror hon behöver det idag! Kram

image25
Avslutar med The Lindbörgs

1037 steg

Fan va nöjd jag känner mig! Har gång tränat idag 1037 steg utan kryckor! Och utan att tillåta mig själv att halta. Det går inte fort och det gör ont men jag klarar det! Nu har jag bara tränings "passet" innan jag går och lägger mig! Asså jag är så motiverad att bli bra i mitt knä nu!

3 punker på mitt nya program är klar Yes!

Hoppas ni är laddade tjejer

Programmet

Idag ska jag börja skriva på det nya programmet! Har såå mycket idéer om hur det ska se ut. Måste nog gå en liten kurs om hur man utformar hemsidor.  Är ingen stjärna på det där men jag kommer bli. Har börjat utforma texterna i huvet. så nu kanske man måste sätt dem på pränt så att dem inte försvinner eller så man ser hur grymma dem är!

Dax att börja "jobba"




Kommer att införa en liten nyruta här oxå. Enbart för min skull att jag ska känna press att utföra dem

Dagens träning


Böj och sträck övningar för knät och raka benlyft  



Elins dag -Grattis

Idag fyller min Elin år! 24år sjukt gammal!! Var bara nått år sen vi flängde runt och letade fester, drack för mycket och frös våra då "små" rumpor av oss. Och nu har du barn, världens sötaste som diggar mig BIG TAJM! Tiden går för fort tror jag?!
image24
På tjejmiddagen ikväll tänkte jag att jag skulle spöa alla i Singstar och Buzz..Har fixat alla spelen utan det senaste som inte har "kommit ut" ännu tyvärr. Ska dubbelkolla en sista gång innnan jag drar idag! Vore skoj om vi hade det oxå, visst?!

Nu ska jag börja skriva på mitt Program! Känns bra i magen känslan har jag fått  

Falukorvs fot

Okej nu är det 1½ dygn sen jag operade mitt knä! Jäklans va ont jag har!
igår kväll var det så illa att jag inte kunde stödja på benet utan att tårarna sprutade och då hade jag änd 2 citodon och 1 alvedon i mig. idag är det lite bättre men skillnaden är marginell. Kan gå på toa utan att böla iaf så det är ju ett steg i rätt riktning.
 Foten ser ut som något som liknar en falukorv och tårna små priskorvar. borde dom göra det?!  Har troligtvis mig själv att skylla för det iom att jag satt framför dator igår utan benet i högläge. så idag sitter jag i sängen med datorn och benet i högläge...
Har tydligen hållit låda inatt med smärt ljud så min karl har inte kunna sova ordentligt så han var ganska trött i morse när han skulle upp och jobba.Stackars honom! Ska försöka vara tystare inatt men jag kan ju inte lova nått, det gör ju så jäkla ont! Till nått mycket roligare

I morgon är det tjejmidda... kanske inte borde gå igentligen men va kan det skada om jag sitter i en fotölj och gosar med världens mysigaste bebisar och äter go mat och sitter still. än om jag sitter hemma i soffan me benet högt?! Har ju bokat fotölje så jag kan ha benet högt! Kommer bli jätte roligt! Känns så bra att jag har tillbax tjejerna igen på heltid!! Saknar dom när jag inte hör eller ser dom på bara nån dag! Men så är man så dålig på att höra av sig iaf. Typiskt!

skulle vara najs med bite bilder på dom nu men datan har som sagt förlorat allt sånt!

Just det! Ska sätta upp ett "jag ska gå ner i vikt" program till dem nyblivna mammorna....undra va jag ska döpa det till?! Kanske blir jätte bra så kan jag sitta hemma och känna pengar på andra människors matgladhet... nån som vill vara med?
Jag vet iaf vad jag ska börja...
See ya    


Mr Bean Says hellooow

Så .Nu måste jag skylla ifår mig!
Det är faktiskt inte mitt fel att jag inte har bloggat på jätte länge!  Började me att jag mitt internett la av pgahmm ja va det nu var men funkade gjorde det inte iaf! Sen när jag ÄNTLIGEN hade fått igång internett fter många långa och irriterade turer med min internet leverantör (som jag nog för övrigt ska lämna för en annan, tror jag) så krachade hela dataskrället och vägrade starta. Men som tur var har jag en Keso (Jessica) som så snällt kommer och räddar mig från min data abstinens och lagar. Tack Tant!!!
Färdig med förnekelsen om att jag hade nått med data problemen att göra.

Föräldrarna till tjejerna i laget "anklagar" (på skoj) mig för att jag lär deras barn dumma saker men det göra jag inte jag inspirerar bara dom till hur man kan uttrycka sina känslor på ett lätt och rätt sätt. Jag har i min tur lärt mig det i av mycket "vis" och okomplicerad man, han är bara som han råkade bli och är nöjd med det
image21


Så idag har de hänt nått jätte roligt men jag kan inte berätta vad det är för nått ännu men det kommer att glädja många människor I know that!!

Nyss va mina tjejer här med blommor och choklad (inte riktigt men med blommor, fikabröd och julmust)
Dom tyckte lite synd om mig...fast dom inte behöver...mycke skitsnack som vanligt... och bebis avkommer iolika former... Bläää =p haha det ingår när man har gått och blivit tant Carro
Matilda satte vakenhets rekord me säkert 1½ timme och jag var Linneás favorit precis som vanligt!

Nu ska jag lägga knät i högläde
see ya

Min vän Loviis

Hittade en bild av en kär vän som jag bara måste sätta in

image20


Loppan på hennes fördelsedag

4 av 6

Så där nu har jag ställt in skärpan igen efter den senaste operationen...
Smärtsamt och än så länge så är det inte värt det. Men det är å andra sidan inte ens 1 vecka sedan han skar i mitt öga. Så jag kanske ska vara glad att jag ser?!

Det här var operation 4 av än så länge 6 st. Så snart är det över... Eller till nästa sommar iaf och det är det snart. Innan vi vet ordet av så ligger vi på plajjan med miss lyckade" beach 2008" kroppar och njuter av blaskigt kaffe från "coffe cow".  Ska bli skönt... då kanske man kan ta MC-kort och röva bort sin karl på en road tripp eller kanske en euro trip (Haha me like)


I lördag så var jag på Universitetet, japp hör och häpna. Först gick jag på en föreläsning om det psykosociala samspelet mellan människor. En jätte bra föreläsare från London... japp det var på engelska.

Haha shit vad jag ljuger dåligt, i själva verket så var jag på Allhuset på Universitetsområdet på SKA, Reggae festival. Matte spelade!  Han var jätte bäst!! Gillar hans reggae men SKA är inte såå bra. För er som inte har koll på sånt här är det en blandning av jazz, techno och reggae.

Tok stressat och allt låter lika dant på riktigt. Men människorna är helt spacade, ser kvarglömda ut! Jätte roligt - För korta tajta jeans, rutiga skjortor, instoppade i byxorna och utanpå skjortan har dem hängslen så byxorna blir ännu kortare och riktigt skäär in i aset.

Som grädde på tårtan så dansar dom helt fantastiskt udda. Inte för att man är någon dansstjärna själv men ändå. Haha jag skratta massor.

image17

Nu kan du oxå lära dig, lyllo dig!




Söndagen var jag mer eller mindre medvetslös... inte av fylla eller trötthet. Jag var bara helt död. 12.30 klev ja typ upp har inte hänt på minst hmm jätte länge iaf. Skönt var det iaf. Sen gjorde jag inget vettig på hela dagen, men på kvällen åt jag Chippes, gott.


RSS 2.0