Träningskompis sökes!! (sats)

Jag e desperat!!! asså jag älskar att träna men jag är så grymt dålig på att komma iväg till gymmet 5 min bort. Ja och varför är jag så dålig på det? Jo, jag e för grymt pratsugen och sällskaps sjuk för att träna 1 h styrka själv. Så nu vill jag ha någon att träna med mina vänner IRL vill inte, har inte råd eller har kort på fel gym. Tillsaken hör att mitt gymkort är låst på Sats Vällingby gamla E2. 

NÅN snälla!! jag tråkar utimage36  

What do you feel when you look in the mirror?

Nu har det gått 11 dagar in på det nya året, och vad har hänt?! Inte nånting! Vems fel?! självklart mitt men orken är slut, viljan har jag inte längre och entusiasmen över livet är obefintlig. Gör det jag ska och knappt det...suck.... Jag är så trött på att inte få bestämma över mitt eget liv, min egen kropp och vilja...
Skulle säker behöva "lite" terapi men va fan tjänar det till att sitta och elta massa saker man inte kan styra över?

Har ju bokat en resa till solen som är om 3 veckor och 1 dag... jag e knappt glad över det..... Så svårt att njuta i 1 vecka när man vet att man kommer hem till 4 månaders helvette. Ja, jag är rädd. Till vilken nytta? ingen det är bara att "gett in there" finns ju inget val direkt.

Pallar inte ens med tanken på hockey längre, det får mig bara att känna mig "misslyckad" och klen! Bit ihop för fan! 

Nån som vill leva mitt liv....

RSS 2.0